23. Dünya Enerji Kongresi'nin Gümüş Sponsoru Fransız Edf Oldu - Son Dakika
Ekonomi

23. Dünya Enerji Kongresi'nin Gümüş Sponsoru Fransız Edf Oldu

Fransız enerji şirketi EDF, İstanbul'da yapılacak 23. Dünya Enerji Kongresi'ne gümüş sponsor olarak imza attı.

08.08.2016 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fransız enerji şirketi EDF, İstanbul'da yapılacak 23. Dünya Enerji Kongresi'ne gümüş sponsor olarak imza attı.

Dünya Enerji Konseyi'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de bu yıl 9-13 Ekim tarihlerinde 23'üncüsü düzenlenecek kongreye, uluslararası kuruluşlar da sponsor olarak destek veriyor.

Dünyanın önde gelen enerji şirketlerinden EDF, İstanbul'da gerçekleşecek kongreye gümüş sponsor oldu. Global enerji sektörünün önde gelen oyuncularını buluşturan, "Enerji Olimpiyatları" olarak bilinen kongrenin konuşmacılarından biri de EDF Üst Yöneticisi Jean-Bernard Levy olacak.

EDF, nükleerden fosil yakıtlardan yenilenebilir enerjiye kadar çeşitli kaynaklardan faydalanarak elektrik üretiyor. Üretiminin yüzde 87'sini doğrudan karbon emisyonuna yol açmadan gerçekleştiren şirket, küresel enerji endüstrisinin önündeki en önemli meselelerden biri olan üçlü enerji açmazıyla mücadele, yani sürdürülebilirlik, güvenlik ve enerjiye erişim arasında dengenin nasıl kurulması gerektiği konusunda bilgi ve deneyime sahip bulunuyor.

Açıklamada, İstanbul'daki 23. Dünya Enerji Kongresi'nin diğer önemli sponsorları arasında Siemens, Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) ve Türk Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO) bulunduğu da belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi 23. Dünya Enerji Kongresi'nin Gümüş Sponsoru Fransız Edf Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement