TOKİ, 23 İlde 105 Arsayı Satışa Çıkardı - Son Dakika
Ekonomi

TOKİ, 23 İlde 105 Arsayı Satışa Çıkardı

TOKİ, 23 İlde 105 Arsayı Satışa Çıkardı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, 23 ilde, 105 arsayı satışa çıkardı.

24.10.2016 12:45  Güncelleme: 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKİ 23 ilde, 105 arsayı satışa sunacak. TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yozgat'ta toplam 872.274,37 metrekare büyüklüğüne sahip konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi otel, özel ilköğretim ve orta öğretim niteliğinde 105 arsanın, toplamda yaklaşık 715 milyon TL muhammen bedelle, "Açık artırma" yöntemi ile satışa sunulduğu belirtildi.

BAŞAKŞEHİR'DE 6 İŞ YERİ

Açıklamaya göre, İstanbul Başakşehir'de 6 iş yeri toplamda yaklaşık 113 bin TL + KDV yıllık muhammen bedelle "Açık artırma" yöntemiyle kiraya verilecek. Müzayede, 8 Kasım 2016'da saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve İstanbul Halkalı'daki hizmet binasında yapılacak.

ANKARA'DA 47 PARSEL, ANTALYA'DA 40 BİN METREKARE

Ankara Yenimahalle Yakacık'ta, küçük sanayi sitesi ve depolama alanı niteliğindeki 47 adet parsel. yüzde 25 peşin 60 ay vade ile satışa sunulacak. Antalya Muratpaşa Bahçelievler'de 40 bin metrekarelik, ticaret ve turizm alanı niteliğindeki taşınmaz da yüzde 25 peşin 12 ay vade ile satışa sunulacak.

Açıklamada, İzmir Bornova Doğanlar'da 135 bin 750 metrekarelik toplu iş yeri, ticaret, belediye hizmet alanı, akaryakıt+LPG ve servis istasyonu ile otopark alanı nitelikli taşınmazın da yüzde 50 peşin 6 ay vade ile satışa sunulacağı kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi TOKİ, 23 İlde 105 Arsayı Satışa Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • CHP MYK ve PM Toplantısı
    09:08 CHP MYK ve PM Toplantısı

    CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında genel merkezde toplanacak.

  • Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz
    04:48 Şimşek: Harcamaları kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, harcamaları kontrol etmek ve kesintiye gitmek için çaba göstereceklerini belirtti. Şimşek, enflasyonu düşürmek, mali disiplini sağlamak ve yapısal reformları hayata geçirmek gibi hedeflerinin olduğunu ifade etti. Ayrıca, Türkiye'nin uluslararası yatırımcıların güvenini yeniden kazandığını ve ekonomide ilerleme kaydedildiğini söyledi.

  • Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı
    23:17 Kayseri'de Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton tohum dağıtıldı

    Kayseri'de düzenlenen törende, Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi kapsamında çiftçilere 700 ton sertifikalı nohut, aspir, yeşil mercimek, sorgum sudan ve kuru fasulye tohumu dağıtıldı. Kayseri'nin tarım ve hayvancılıkta önemli bir noktada yer aldığı belirtilirken, proje kapsamında son 4 yılda 8 bin ton muhtelif tohum dağıtımı gerçekleştiği ve 400 bin dekar alanın tarımsal üretime kazandırıldığı ifade edildi.

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.


Advertisement