23 Mahallede Kısmi Su Kesintisi - Son Dakika
Yerel

23 Mahallede Kısmi Su Kesintisi

KASKİ Genel Müdürlüğü’nce yapılan açıklamada, 28 Eylül Çarşamba günü, 23 mahallede kısmi su kesintisi yapılacağı belirtildi.

27.09.2016 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KASKİ Genel Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, 28 Eylül Çarşamba günü, 23 mahallede kısmi su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Su kesintisinin sabah saat 07.00'da başlayıp akşam 17.00'a kadar süreceğini belirten KASKİ Genel Müdürü Ender Batukan konu hakkında şunları söyledi:

"Beştepeler ve Keykubat bölgelerinde yaptırılan terfii merkezinin işletmeye alınması ve bir üst kottaki depoya su terfii edebilmesi için yapılacak bağlantı sırasında kısmi su kesintisi yaşanacak. Bağlantı sırasında Caferbey, Nazımbey, Küçükali, Kemeraltı, Gülük, Küçükmustafa, Çorakçılar, Aydınlıkevler, Cumhuriyet, Hunat, Sahabiye, Serçeönü, Fatih, Seyitgazi, Örnekevler, Gevhernesibe, Hacısaki, Sanayi, Battalgazi, Karacaoğlu, Yeniköy, Tacettinveli ile Hürriyet mahallerinin bir kısmında kısmi su kesintisi yapılacak."

Söz konusu terfii merkezleri ile daha fazla abonenin içme suyu ihtiyacının karşılanacağını kaydeden Batukan; bu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın su kesintisinden daha az etkilenmeleri için gerekli tedbirleri almaları gerektiğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Mahallede Kısmi Su Kesintisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement