23 Nisan'a Modern Mahalle İletişim Merkezi - Son Dakika
Yerel

23 Nisan'a Modern Mahalle İletişim Merkezi

23 Nisan\'a Modern Mahalle İletişim Merkezi

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi’ne yapılan ‘Mahalle İletişim Merkezi’ kapılarını açtı.

05.08.2016 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nilüfer Belediyesi tarafından 23 Nisan Mahallesi'ne yapılan 'Mahalle İletişim Merkezi' kapılarını açtı.

Vatandaşların belediye ile ilgili bir çok işlemini kendi mahallesinde yapmasına imkan sağlayacak 23 Mahalle İletişim Merkezi açıldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 23 Nisan Mahallesi'nin son derece merkezi ve önemli bir noktada yer aldığını belirterek, "Nilüfer'in daha önceki planlamalarda ticari bir alan olarak tasarlanan bu bölgeydi, bugün konut yapılaşmasıyla nüfusu hızla artan bölge haline geldi. 2015 yılı sonu itibariyle baktığımızda 10 bine yakın nüfus var. Burada çok yakın bir zamanda yapılaşma tamamlanmış olacak ve biz de kurum olarak gereken adımları atacağız. Muhtarımız ve mahalle komitemizle birlikte zaman zaman bir araya geldiğimizde, bu bölgenin talepleriyle ilgili programlarımızı onlarla paylaşıyoruz. Yeni kurulan bir mahallenin elbette ihtiyaçları olacak. Nilüfer'in tamamında nüfus artıyor. Bugün 400 bini aşan bir kent haline geldik. Stratejik olarak gelirimize göre planlama yapmamız gerekiyor" dedi.

Hızla büyüyen 23 Nisan Mahallesi'nde daha birçok projeyi hayata geçireceklerini belirten Başkan Mustafa Bozbey, "İş adamı Adil Gökçadır tarafından yapılan Aile Sağlığı Merkezi de yakında tamamlanacak. Asfaltların, kaldırımların akabinde iletişim merkezimiz de tamamlandı. Bir parkımızı hizmete sunduk, ikinci parkımız da hızla tamamlanacak. Diğer taraftan spor alanları, yeşil alanlarla ilgili çalışmalarımız var. Bütçemize göre gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

Muhtarlığın yer aldığı iletişim merkezi, aynı zamanda vatandaşların belediye ile ilgili işlerini de kolaylıkla yapabileceği bir yer olacak. Vatandaşlar bazı işlemlerini belediyeye gitmeden merkezde yapabilecek. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan'a Modern Mahalle İletişim Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement