23 Nisan'a Tehirli Kutlama - Son Dakika
Yerel

23 Nisan'a Tehirli Kutlama

23 Nisan\'a Tehirli Kutlama

Araban ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hava muhalefeti nedeniyle bugün Elif Mahallesi İlkokulu’nda coşkuyla kutlandı.

24.04.2015 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Araban ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hava muhalefeti nedeniyle bugün Elif Mahallesi İlkokulu'nda coşkuyla kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler ile Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, öğrenciler ve halkın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 95. yıldönümünü kutladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı, Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul yaptı.

Elif Mahallesi İlkokulu Müdürü Serdar İspirlikli'nin koordinatörlüğünde hazırlanan programda, şiirlerin okunması, yarışmalar, gösteriler, koro ve folklor gösterisiyle son bulan programda Kaymakam Karabektaş, Başkan Özdemir, Garnizon Komutanı Çiler, Başkan Yardımcısı Çobanoğlu ve daire emirleri öğrencilerle halay çekti. Program süresince öğrenci ve vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Daha sonra okul idaresinin düzenlediği yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul ve Araban Sosyal Hizmetler Müdürü Cabir Akgün tarafından verildi.

Törene Araban Kaymakamı Serhat Karabektaş, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Bekir Çiler, Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Araban Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Çobanoğlu, Araban İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Ertuğrul, daire amirleri, öğrenci ve vatandaşlar katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan'a Tehirli Kutlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement