23 Nisan'da Dinazorlar Bile İstanbul Akvaryum'da! - Son Dakika
Güncel

23 Nisan'da Dinazorlar Bile İstanbul Akvaryum'da!

23 Nisan\'da Dinazorlar Bile İstanbul Akvaryum\'da!

Tüm Dünya'nın evine girmiş olan en sevimli mor dinozor Barney, maceralarına Türkiye'de devam ediyor.

14.04.2016 11:22  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

En uzun soluklu çocuk oyunu olan Barney ve Arkadaşları, 23 Nisan Cumartesi günü Müzikal Tiyatro oyunuyla İstanbul Akvaryum'da çocuklarla buluşuyor. Daha önce pek çok yıldızın eşlik ettiği ve dünyaca ünlü yıldız Selena Gomez'in de eşlik etmesiyle dikkat çeken sevimli dinazor eğlenceli gösterisiyle çocukların karşısına çıkıyor. İstanbul Akvaryum bu bayram bol bol oyun, bol bol eğlence sunan heyecanlı, ve eğitici müzikal çocuk tiyatrosunu büyük, küçük her yaştan meraklısıyla buluşturuyor.

Daytime Emmy Kayıttan Ses Miksajı Dalında Üstün Başarı Ödülü alan "Barney ve Arkadaşları" müzikal çocuk tiyatrosu, 23 Nisan Cumartesi günü İstanbul Akvaryum Batı Atlantik ana panel önünde 13:30 – 14:30 ve 15:30 – 16:30 olmak üzere iki ayrı seansta izleyicileriyle buluşuyor. eğitici temalarıyla güldürürken öğreten sevimli mor dinazor Barney, büyük küçük herkesi müzikal kurgular ve şarkılarla eğlence dolu bir güne bekliyor. Tiyatro salonlarında biletli olan müzikal çocuk oyunu Barney ve Arkadaşları İstanbul Akvaryum'a gelen çocuklara bayram hediyesi olacak, İstanbul Akvaryum giriş bileti alanlar gösteriyi ücretsiz olarak İstanbul Akvaryum ana panelinde izleyebilecek. Çocuklar dünyaca ünlü sevimli dinazorlarla doyasıya eğlenirken, hem konsantre bir dünya turu yapacak hem de hiç görmediği 17 bin kara ve deniz canlısının yer aldığı dünya denizlerini keşfedecek.

Teknoloji Çocukları Nostaljik Sokak Oyunlarıyla Buluşacak

İstanbul Akvaryum Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında 23 – 24 Nisan tarihlerinde 13:30 – 16:30 aralığında da aynı zamanda çocukları 80'ler dönemi sokak oyunlarıyla buluşturuyor. Sek sek, ahşap topaç oyunu, yağ satarım bal satarım ve renkli saçlarıyla meşhur troll bebek yapım atölyesi ile çocuklar geçmişe nostaljik bir yolculuk yapacak. Aileler kendi çocukluklarını kendi çocuklarına yaşatma fırsatı sunarken, ailecek eğlenceye doyacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 23 Nisan'da Dinazorlar Bile İstanbul Akvaryum'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement