23 Nisan Döşemealtı'nda Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Döşemealtı'nda Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Döşemealtı\'nda Coşkuyla Kutlandı

Döşemealtı’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içinde kutlandı.

23.04.2016 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Döşemealtı'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içinde kutlandı. Belediye Başkanı Turgay Genç koltuğunu Mustafa Ayşe Altun İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Bayram Emir Dirgen'e verdi. Minik Başkan'ın ilk talimatı yeşil alanların çoğaltılması ve araçlardan çıkan egzoz gazının doğaya ve insana zarar vermemesine yönelik çalışmaların yapılması oldu.

Kaymakamlık binası önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyulmasıyla başlayan kutlama programı Yeniköy stadında devam etti. İlçe genelinde çok sayıda okulun katıldığı kutlamalar saygı duruşu, istiklal marşının okunması ve protokolün öğrencileri ve halkı selamlamasıyla başladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine dair konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Gültekin Acar, cumhuriyet ateşinin bundan 96 yıl önce yakıldığını ve bu ateşin hiç sönmeyeceğini söyledi. Acar, "Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve O'nun silah arkadaşları tarafından bizlere armağan edilen Cumhuriyet meşalesi hiç sönmeyecektir" dedi.

4 YAŞINDA Kİ ASIMCAN AKBULUT İSTİKLAL MARŞI OKUDU

Konuşmaların ardından Döşemealtı İlçesi'nde ki başta ana okulları olmak üzere ilk ve orta okulu öğrencilerinin şiir dinletileri, halkoyunu gösterileri, kültürümüzde var olan geleneksel kaşık ile yumurta düşürmeme, çuvalla adım atma ve tek ayak üzeri sek sek yarışmaları yapıldı. 4 Yaşındaki Asımcan Akbulut'un okuduğu İstiklal Marşı törene katılan herkesi duygulandırdı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Döşemealtı'nda Coşkuyla Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement