23 Nisan Kortejinde Çocuklar 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Sloganı Attı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Kortejinde Çocuklar 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Sloganı Attı

23 Nisan Kortejinde Çocuklar \'Mustafa Kemal\'in Askerleriyiz\' Sloganı Attı

Bursa'da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, kortejde bulunan bazı ilkokul öğrencileri, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atarak yürüdü.

23.04.2014 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, kortejde bulunan bazı ilkokul öğrencileri, ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atarak yürüdü. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Heykel'deki Atatürk Anıtına İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici'nin çelenk koyması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrağın göndere çekilmesinin ardından tören Cumhuriyet Caddesi'nden Zafer Plaza önüne kadar yapılan Ulusal Egemenlik Yürüyüşü ile devam etti. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcilerinin de eşlik ettiği yürüyüşe, öğrenciler aileleri ile birlikte katıldı.

Öğrenciler ellerinde Türk bayrakları ve 23 Nisan'ı anlatan resimleri ile şarkılar söylerken bazı öğrencilerin de 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı atması dikkat çekti.

Yürüyüşün Zafer Plaza önünde son bulmasının ardından 23 Nisan kutlamaları kentin farklı noktalarında gerçekleştirilen törenlerle devam etti.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera Mehmet İNAN- Sebile ÇETİNBURSA, (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Kortejinde Çocuklar 'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' Sloganı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement