23 Nisan Resepsiyonu - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Resepsiyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Resepsiyonu takip eden basın mensupları- Cemil Çiçek'in misafirleri karşılaması- TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun gelişi- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gelişi- Cemil Çiçek-Devlet Bahçeli sohbeti- Askeri konuklar- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan telefonla konuşurken- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan soruları yanıtlarken- Bahçeli ve konukların fotoğraf çekimi- Müzük grubu- Bahçeli'nin ayrılması- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişi- Soruları yanıtlaması- Sare Davutoğlu ve Bayan Çiçek- Davutoğlu'nun gazetecilerle sohbeti TBMM'de 23 Nisan resepsiyonu- TBMM Başkanı Çiçek: "Türkiye, bir kısım reformları yapacaksa ya uzlaşarak ya siyasi istikrar yoluyla yapacak.

24.04.2015 00:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Resepsiyonu takip eden basın mensupları- Cemil Çiçek'in misafirleri karşılaması- TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu'nun gelişi- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gelişi- Cemil Çiçek-Devlet Bahçeli sohbeti- Askeri konuklar- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan telefonla konuşurken- Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan soruları yanıtlarken- Bahçeli ve konukların fotoğraf çekimi- Müzük grubu- Bahçeli'nin ayrılması- Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun gelişi- Soruları yanıtlaması- Sare Davutoğlu ve Bayan Çiçek- Davutoğlu'nun gazetecilerle sohbeti TBMM'de 23 Nisan resepsiyonu- TBMM Başkanı Çiçek: " Türkiye, bir kısım reformları yapacaksa ya uzlaşarak ya siyasi istikrar yoluyla yapacak. Buna da vatandaş karar verecek"-"Millet bizim kördüğüm ettiğimiz ne kadar sorun varsa, hepsini geçmişte çözdü. Millet siyasetçilerden daha önde"- "Bu ülkenin işini biz çözeceğiz, başkası çözemez, çözmek istemez. Onun için Türkiye'nin önünde ne sorun varsa, onu da siyaset çözecek"- "Çok sıkıntılı bir dönem oldu" TBMM Başkanı Cemil Çiçek, yeni dönemde koalisyon beklentisi konusunda, "Türkiye, bir kısım reformları yapacaksa ya uzlaşarak ya siyasi istikrar yoluyla yapacak. Buna da vatandaş karar verecek şimdi" değerlendirmesinde bulundu. Cemil Çiçek ve eşi Gülten Çiçek, TBMM'nin 95. açılış yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla resepsiyon verdi. Meclis'in özel gündemli oturumunu izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gerçekleştirilen "Barış Zirvesi" nedeniyle resepsiyona katılmadı.Başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul'daki programı dolayısıyla resepsiyona geç saatlerde geldi. Resepsiyona, Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve bazı bakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kuvvet komutanları, Sayıştay Başkanı Recai Akyel, Kamu Başdenetçisi Nihat Ömeroğlu, milletvekilleri, bürokratlar ile bazı meslek ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun rahatsızlığı nedeniyle katılmadığı resepsiyonda grup başkanvekilleri Akif Hamzaçebi ve Levent Gök ile bazı milletvekilleri bulundu. Resepsiyona, HDP'den katılan olmadı. Resepsiyonda konuklarıyla ayaküstü sohbet eden Çiçek, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtladı. Çiçek, Meclis'in 24. Dönemi'ni değerlendirirken, "Çok sıkıntılı bir dönem oldu. Evvela yemin işiyle başladı sıkıntımız, sonra Meclis'i açtık. Anamuhalefet partisi Meclis'te yok. O tabii ciddi bir sıkıntı, kırılma konusu, dış dünyadaki algı bakımından... Sonra tutuklu milletvekilleri, zaman zaman yaşadığımız üzücü olaylar. İnşallah önümüzdeki dönem bunlar yaşanmasın da iyi şeyleri gelecek döneme taşıyalım" dedi.

23 Nisan Resepsiyonu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Resepsiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement