23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri

Toyota plazalara, 23 27 Nisan tarihlerinde gelen çocuklar hazırlanan özel parkurda akülü mini Toyota araçlar ile test sürüşü yapacak.

18.04.2014 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toyota, "23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri" ile tüm çocukları ve ailelerini 23-27 Nisan tarihlerinde Toyota plazalara davet ediyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Toyota plazalara gelen çocuklar hazırlanan özel parkurda akülü mini Toyota araçlar ile test sürüşü yapacak. İlk Toyotalarını test edecek çocuklar, aynı zamanda yüz boyama, resim çalışmaları ve farklı oyunlar oynayacak. Çocuklara bu anlamlı günde ayrıca yiyecek içecek ikramları yapılacak ve çeşitli hediyeler de verilecek.

Test sürüşüne katılan çocuklardan ikisi kullandıkları bu akülü araçlara sahip olacak. Akülü mini araçlardan birini kazanma şansına sahip olmak için çocukların yapmaları gereken tek şey 23 ile 27 Nisan tarihlerinde test sürüşüne katılıp kayıt yaptırmak ve ardından telefonlarına gönderilecek şifre ile 30 Nisan ile 7 Mayıs tarihleri arasında "toyota.com.tr"de düzenlenecek "Corolla Video Puzzle" yarışmasına 18 yaşından büyük aile fertlerinin katılmasını sağlamak olacak. Kazananlar ise 8 Mayıs tarihinde ilan edilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Toyota Çocuk Şenliği ve Test Sürüş Günleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement