23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, mesaj yayımladı.

22.04.2014 10:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alimoğlu , mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 94. yılını kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını bildirdi.

Millet iradesini temsil eden meclisin, 23 Nisan 1920'de açıldığını belirten Alimoğlu, "Türk milletinin dönüm noktası olan bir tarihtir. Milli iradenin temsilcilerinin oluşturduğu meclisin açılması Büyük Önder Atatürk'ün ileri görüşlülüğünün eseri ve Türkiye Cumhuriyeti'nin doğuşunun simgesidir" ifadesini kullandı.

Alimoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, büyük anlamlar taşıdığını vurgulayarak, mesajında şunları kaydetti:

"Hiçbir ülkede bir benzeri olmayan ve dünyada ilk ve tek çocuk bayramıdır. Bu bayram her yıl dünya çocuklarının katılımıyla coşkulu biçimde kutlanmakta. Barışın teminine, kardeşliğin paylaşımına vesile olmakla beraber farklı kültürlere sahip çocukların birbirleriyle kaynaşmalarını sağlamaktadır. Hepimizin arzusu, tüm dünya çocuklarının sevgi, barış, kardeşlik içinde yaşayarak tüm günlerinin bayram havasında geçmesidir. Yarının gençleri ve büyükleri olarak her alanda başarılı olacaklarına yürekten inanıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın bayramını kutlarım." - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement