23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Muş Milletvekili Işık, kutlama mesajı yayımladı.

22.04.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Muş Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Faruk Işık, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

Işık, mesajında, 23 Nisan 1920 tarihinin millet için tarihi değer taşıyan bir dönüm noktası olduğunu bildirdi.

Işık, mesajında şunları kaydetti:

"23 Nisan milletin egemenliğini eline aldığı, vatanına sahip çıktığı günü simgelemektedir. Halkımız yaşananlar ne olursa olsun daima ileriye bakmakta, demokrasimiz derinleşmekte, ekonomimiz istikrar içinde büyümektedir. Kabul edilmelidir ki Türkiye'nin, artan siyasi ve ekonomik gücü, yükselen dış politikası ile uluslararası alandaki ağırlığı da giderek artmaktadır. İçeride sorunlarını çözmüş güçlü bir devlet, dışarıda  saygın bir ülke olma hedefiyle yolumuza devam ediyoruz. Tek amacımız, gelecek nesillere daha güzel bir ülke bırakabilmektir. Varlığından güç aldığımız çocuklarımız ve gençlerimiz, bu konudaki en büyük teminatımızdır."

Dünyada çocukların kutladığı tek bayram olan 23 Nisan'ın, barış, hoşgörü ve kardeşliğin sembolü olduğunu belirten Işık, bugünün aynı zamanda milletin iradesini  temsil  eden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açıldığı ve bununla beraber ulusal egemenliğin, asıl sahibi olan millete iade edildiği tarih olduğunu kaydetti.

Işık, "Çocuklara armağan edilen bu önemli gün, onların inanç ve güvenlerini artırmıştır. Bugünün çocuklara armağan edilmesi, geleceğimizin teminatı olan çocukların ülkemizin geleceği için ne derece önemli olduğunu bizlere hatırlatmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum" ifadelerini kullandı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement