23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Muğla'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokulu 4. sınıf öğrencisi İdil Cemre Demir valilik koltuğuna oturdu.

22.04.2014 15:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilkokulu 4. sınıf öğrencisi İdil Cemre Demir, valilik koltuğuna oturdu.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde 4. sınıf öğrencisi İdil Cemre Demir, temsili olarak Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer'in makamına oturarak, projelerini anlattı.

Temsili Muğla Valisi Demir, ilk olarak ormanlık alanların çoğaltılmasını istedi. Kitap okuma alanlarının da artırılması gerektiğine işaret eden Demir, şöyle konuştu:

"Bu bayramı bize Atamız hediye etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın bize hediye edilmesinden dolayı çok gururluyuz. Muğla bildiğiniz gibi büyükşehir oldu. Kışın çocukların oynayabileceği, aileleri ile vakit geçirebilecekleri yer yok. Çocukların rahatlıkla oyun oynayabileceği yerlerin yapılmasını istiyorum. Diğer yandan çocukların geçmişini tanıyabilmeleri için kültürel etkinlikler yapılmasını istiyorum." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement