23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: "Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür"

22.04.2014 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Aydın, mesajında, milli egemenlik mücadelesinin dünyada eşi görülmemiş bir irade olduğunu belirterek, milletin ve aydınlık yarınların teminatının çocuklar olduğunu ifade etti.

Yarınları inşa edecek olan çocukların, ecdadından aldığı güçle daha güzel günlere imza atacağına inandığını ifade eden Aydın, "Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Çocuklarımızı ülkesini ve milletini seven, bunun için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek bizlere düşen en önemli görevlerdir" diye konuştu.

Milletvekili Aydın, eğitimin de önemine işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Eğitimli ve mutlu bir toplum oluşturmada çocuklarımızın özgür düşünceleri donanımlı ve yetenekli yetişmelerinin önemi büyüktür ve bu şiar ile geleceğimize yatırım yapmayı şeref bilmekteyiz. Milletin birlik ve beraberliğini savunan ecdadımız kutsal topraklarımızın her karışına inanç, dayanışma ruhu ve kardeşlik ile sahip çıkmıştır." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement