23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Edirne Belediye Başkanı Gürkan: "Gücünü yüce Türk Milletinden alan Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK, her alanda attığı adımlarla, bugün bu topraklarda özgür ve bağımsız bir şekilde yaşamayı bizlere armağan etmiştir"

22.04.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, gücünü Türk milletinden alan ulu önder Atatürk'ün her alanda attığı adımlarda, bugün bu topraklarda özgür ve bağımsız yaşamayı armağan ettiğini belirtti.

Gürkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı dünya çocuklarına armağan ettiğini anımsattı.

Geleceğin teminatı çocuklara armağan edilen bayramın dünyada bir ilki oluşturduğunu ve geleceğin cumhuriyet nesillerine, Atatürk'ün verdiği önemi ortaya koyduğunu ifade eden Gürkan, şunları kaydetti:

"Gücünü yüce Türk Milletinden alan ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, her alanda attığı adımlarla, bugün bu topraklarda özgür ve bağımsız bir şekilde yaşamayı bizlere armağan etmiştir. O'nu ve silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını vermiş aziz şehit ve gazilerimizi bu vesileyle rahmet, minnet ve şükran duygularıyla anıyoruz.Ne mutlu bizlere ki, şükürler olsun, böyle büyük bir lider, Aziz Türk Milletine nasip olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 94. yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk'ün, en değerli varlıklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamanın coşkusu, gururu ve mutluluğu içindeyiz. Sevgili çocuklar; yarınlarımızın en büyük güvencesi olan sizlerin, Yüce Atatürk'ün izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, kalpleri vatan ve millet sevgisiyle dolu, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmeniz için ve sizlere barış ve huzur içinde yaşayacağınız bir Ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz." - Edirne

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement