23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için hastanede program düzenlendi.

22.04.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla program düzenlendi.

CÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekim Yardımcısı? Doç. Dr. Ekber Şahin, hastane önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, 23 Nisan'ı hastanede kutladıklarını belirterek, "Çocuklarımızı mutlu ettik, bir nebze olsun onlara hastalıklarını unutturmaya çalıştık" dedi.

Öğretim üyesi Prof. Dr. Dilara İçağasıoğlu da "Hayat her zaman iyi gitmiyor. Biz de çocukların umutlarını neşelerini kırmamak için 23 Nisan'ı hastanede kutlamaya karar verdik" diye konuştu.

Daha sonra başhekim Prof. Dr. Gökhan Gökçe, epilepsi hastası 10 yaşındaki Turan Koç'a makamını devretti. Makam koltuğuna oturan Koç, "Buradaki hasta kardeşlerime ve hasta yakınlarıma çok geçmiş olsun ve şifa diliyorum" dedi. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement