23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

İhsaniye Belediye Başkanı Çabuk: "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı"

22.04.2014 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İhsaniye Belediye Başkanı Şaban Çabuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olduğunu bildirdi.

Çabuk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 23 Nisan 1920'nin Türk milletinin kurtuluşunu, bağımsızlığını, hürriyetini ve egemenliğini sembolleştiren, bayraklaştıran ve tüm dünyaya duyuran tarihi bir gün olduğunu belirtti.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, ilk meclisin açıldığı 23 Nisan 1920 gününü Türkiye'ye çocuk bayramı olarak armağan ettiğini vurgulayan Çabuk, mesajında şunları kaydetti:

"Atatürk, 23 Nisan'ı çocuklara armağan ederek çocuklara verdiği önemi ve çocuklara duyduğu güveni ortaya koymuştur. Türkiye'nin geleceğini çocuklara emanet etmiştir. Milletimizin ve Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum." - Afyon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement