Türkeli Kaymakamı Kalkan, 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Türkeli Kaymakamı Kalkan, 23 Nisan'ı Kutladı

Türkeli Kaymakamı Kalkan, 23 Nisan\'ı Kutladı

Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan, yayımladığı mesajında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

22.04.2014 17:55  Güncelleme: 17:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkeli Kaymakamı Salih Kalkan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Kalkan, 23 Nisan'ın, Türk milletinin yok olmadığını, bölünmeye karşı bütün imkanlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini aldığını belirtti.

Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bugün 94 yaşına girdiğini anımsatan Kalkan, mesajında şunlara yer verdi:

"Atatürk, bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuz, özgür düşünceli, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir. Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 94. yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, birlik ve beraberlik içerisinde ebediyen var olacak olan Türk Milleti'nin geleceği olan çocuklarımıza aydınlık yarınlar diler selam ve saygılar sunarım." - Sinop

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkeli Kaymakamı Kalkan, 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement