23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Lüleburgaz’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

23.04.2014 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KIRKLARELİ (AA)- Lüleburgaz'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. yıldönümü dolayısıyla tören düzenlendi.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce'nin Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla programa Kongre Meydanı'nda devam edildi.

İnce, buradaki törende TBMM'nin açılışının 94. yıldönümünü coşkuyla, sevinçle ve kıvançla kutladıklarını söyledi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni açarak Cumhuriyet'in temellerini attığını belirten İnce, "Atatürk, TBMM'nin kuruluş gününü olan bu büyük günü çocuklara armağan etmiştir. Bizlerde her yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ve sevinçle kutluyoruz. Bundan sonrada coşku ve sevinçle kutlamaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokolce ödülleri verildi. Okulların gösterileri ve yabancı ülke çocuklarının gösterileri ile tören sona erdi.

Törene Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Uzun ve Belediye Başkanı Emin Halebak, TPAO Trakya Bölge Müdürü Murat Hacıhaliloğlu, Lüleburgaz MYO Müdürü Bülent Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kabakçılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, İlçe Sağlık Müdürü Önder Porsuk, İlçe Spor Müdürü Soner Polat, daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement