23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kalkınma Bakanı Yılmaz: "Özellikle çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum, bütün dünya çocuklarının.

23.04.2014 13:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Özellikle çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum, bütün dünya çocuklarının. Dini, dili, rengi, ırkı ne olursa olsun tüm çocukların kardeş olduğu barış ve huzur içinde dünyada mutlu yaşadıkları bir ortam temenni ediyorum" dedi.

Bingöl'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Bakan Yılmaz'ın da katıldığı törenle kutlandı. 100. Yıl İlkokulu'nda düzenlenen törende çocuklar, karate, dans ve halk oyunları gösterisi sundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 23 Nisan konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri Bakan Yılmaz, Vali İbrahim Taşyapan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün ve Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından verildi.

Yılmaz, törende, özellikle çocukların bayramını kutladığını belirterek, bayramın iyilikler getirmesi temennisinde bulundu.

"Özellikle çocuklarımızın bayramını tebrik ediyorum, bütün dünya çocuklarının. Dini, dili, rengi, ırkı ne olursa olsun tüm çocukların kardeş olduğu, barış ve huzur içinde dünyada mutlu yaşadıkları bir ortam temenni ediyorum" diyen Yılmaz, kutlamada, çocukların çok renkli gösterilerini izlediklerini söyledi.

Kutlamanın güzel geçtiğini dile getiren Yılmaz, "Bugün çok önemli bir gün bizim için bir taraftan meclisimizin kuruluşunun yıl dönümü. Bu vesile ile Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarını rahmetler, minnetle anıyorum. Kurtuluş mücadelemize ve kalkınmamıza katkıda bulunmuş olan herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Tören, Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletisi ile sona erdi. - Bingöl

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement