23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Denizli'nin Acıpayam, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı", düzenlenen törenlerle kutlandı.

23.04.2014 14:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Acıpayam, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı", düzenlenen törenlerle kutlandı.

Acıpayam'daki kutlamalarda Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenklerin konulmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Merkez Osman Manisalı İlkokulu'nda devam eden kutlama programında öğrenciler, çeşitli dans gösterilerini sundu, şiir, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Programa İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Serinhisar

Serinhisar Hükümet Konağı önünde gerçekleşen kutlama programına Serinhisar Kaymakamı Zeyit Şener, Garnizon Komutanı İsmet Bülent Aşır, Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nurettin Seydel,  siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Serinhisar Merkez Yavuz Yıldırım Ekiz İkokulu'nun hazırladığı program çerçevesinde öğrenciler çocuk oyunlarını sergilediler.  23 Nisan dolayısıyla düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tavas

Tavas'ta da "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" nedeniyle kutlama töreni düzenlendi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunma ile başlaya törenin ardından Hacı Ali Bilal Cumhuriyet Ortaokulu'nda devam eden kutlama proramında, öğrencilerin hazırladıkları oyun ve gösteriler sergilendi, yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödülleri verildi.

Tavas Belediyesi'nin Çarşı Meydanında bu güne özel kurdurduğu "Eğlence Parkı'nda" çocuklar eğlendi. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement