23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kentteki yöneticiler ve bürokratlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuklarını sembolik olarak çocuklara bıraktı.

22.04.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kentteki yöneticiler ve bürokratlar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuklarını sembolik olarak çocuklara bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Nefise Necip Teymur İlkokulu öğrencilerinden Elif Naz Kayadaleren, Çağan Şahin ve Cahit Doğan, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti.

Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Coşkun, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. Öğrencileri yetiştiren öğretmenlere de çok teşekkür eden Prof. Dr. Coşkun, güzel ve aydınlık bir gelecek için çocuklar ve gençlerin son derece değerli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun'un koltuğuna oturan Elif Naz Kayadaleren, Gaziantep Üniversitesinin pek çok alanda ilkleri başardığını, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli çalışmalar yaptığını ifade etti.

GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Nefise Necip Teymur İlkokulu Müdürü Ömer Faruk Çelik ve Rehberlik Öğretmeni Tuğba Kiremitci'nin de katıldığı ziyarette, Nefise Necip Teymur İlkokulu Müdürü Ömer Faruk Çelik, GAÜN'ü takdirle izleyip gurur duyduklarını kaydetti.

23 Nisan nedeniyle, Gaziantep Gazi Mustafa Kemal İlkokulunda görev yapan idareci, öğretmen ve aynı okulda öğrenim gören öğrenciler İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Adnan Arslan'ın kaşıladığı heyetteki öğrencilerden Emre Kaplan, Arslan'ın makam koltuğuna oturarak bir günlüğüne il jandarma komutanı oldu.

Samimi bir ortam içerisinde gerçekleşen ziyaret karşılıklı hediyeleşmenin ardından sona erdi.

23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran'ı makamında ziyaret eden Aslı Alevli İlkokulu öğrencilerinden Melis Akbulut, Şiran'a çiçek takdim ederken müdürlük koltuğunu ise Diyar Kocabaş devraldı.

Kocabaş, ilk olarak teşekkür konuşması yaparak; "En büyük görevimiz bu vatanı vatanlar içinde en büyük vatan bu milleti ise milletler içerisinde en büyük millet yapmaktır" dedi.

Spor alanlarının sayılarının artırılmasını isteyen Kocabaş, şube müdürlerinden bilgiler aldı.

Koltuğunu devreden Şiran da "Göz aydınlığımız, zenginliğimiz çocuklarımızın bu müstesna gününü kutluyoruz. Şu anda bizim bulunduğumuz konumlara kısa zaman sonra onlar geçecekler. En güzel şekilde eğitimlerini alıp ülkemizi bulunduğu konumdan çok daha ileriye taşıyacaklarından şüphemiz yoktur" diye konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlileri çerçevesinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, koltuğuna temsili olarak Mehmet Tuncay Aykaç İlköğretim Okulu 5. Sınıf öğrencisi Ceren Kördeve'ye bıraktı.

Kördeve, Şehitkamil Belediyesinin ilçeye kazandırmış olduğu hizmetlerden dolayı Başkan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Kördeve, özel kalem müdürünü çağırarak, okul bahçelerinin çimlendirilmesi ve bazı konularda talimatlar verdi. Fadıloğlu, öğrencilere günün anısı olarak çeşitli hediyeler takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Ahmet Çelebi İlkokulu öğrencisi Sümeyye Doğan ve Çağdaş Bilgi Okulu Öğrencisi Dilber Okçu'ya devretti.

Yapmak istedikleri projeleri Başkan Tahmazoğlu'na anlatan Doğan, ilgili müdürlüklere okulunun bahçesinin temizlenmesini ve asfalt yapılmasının talimatını verdi.

Belediye Başkanlığının zor olduğunu söyleyen 11 yaşındaki Sümeyye, koltuğa oturduğunda çok heyecanlandığını belirterek "Başkanımızın yaptığı iş gerçekten çok zor. Çok çalışmak gerekiyor. Allah, başkanımıza yardım etsin" dedi.

Tahmazoğlu da bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement