23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği'nde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte eğlendi.

22.04.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara Üniversitesi (MÜ) Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Kliniği'nde tedavi gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte eğlendi.

Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamaya göre, etkinliğe, Genel Sekreter Doç. Dr. Ahmet Lütfullah Orhan, Tıbbi Hizmetler Başkanı Yakup Çağ, İdari Hizmetler Başkanı Celal Şahin, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, Hastane Yöneticisi Prof. Dr. İsmail Cinel katıldı.

Hastaların medikal tedavilerinin yanı sıra sosyal ve psikolojik açıdan da desteklenmesi amacıyla düzenlenen etkinlikte, pasta kesilmesinin ardından, Pendik Belediyesi, Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği ile bir oyuncak firmasının hazırladığı hediyeler çocuklara dağıtıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Orhan, bu etkinlikle hastanede tedavi gören çocuklara, bayramı yaşatmaya çalıştıklarını belirtti.

Hastanenin hematoloji-onkoloji servisinde 25 çocuğun tedavi gördüğünü ve dışarı çıkmasının mümkün olmadığını kaydeden Orhan, "Bu nedenle biz onların yanında olalım ve bayramlarını birlikte kutlayalım istedik. Desteği ve katılımı olan arkadaşlara teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement