23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Andırın ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

23.04.2015 15:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Andırın ilçesinde düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Kaya'nın Atatürk Ortaokulu bahçesindeki Atatürk büstüne çelenk sunmasının ardından kutlamalar, Şehit Yasin Höbek Yatılı Bölge Ortaokulu salonunda devam etti.

Kaya, burada yaptığı konuşmada, dünya çocuklarına bayram hediye eden, bu bayramı bütün dünya ile paylaşan ilk ve tek ülke olan Türkiye'nin bu özelliğinin büyük gurur verdiğini belirtti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemini vurgulayan Kaya, şunları kaydetti.

"Çocuklara armağan edilen bu bayram, dünya çocukları arasındaki sevgi ve dostluk bağlarının gelişmesine katkı sağlamakta, tüm insanların barış içinde yaşaması gerektiğini en güzel şekilde ifade etmektedir. Mustafa Kemal Atatürk, 'Bugünün küçükleri yarının büyükleridir' diyerek sizlere vermemiz gereken önemi en güzel şekilde ifade etmiştir. Bakın bugün burada aileleriniz, öğretmenleriniz ve bizler sizin için varız. Sizlerin geleceğini teminat altına almak için var gücümüzle çalışıyoruz."

Konuşmaların ardından, günün önemi anlatan şiirler okundu, ana sınıfı öğrencilerinin hazırladıkları oyunlar ve folklor gösterilerinin sunulmasından sonra, şiir yarışmasında birinci olan Melisa Karakısa'nın ödülünü Andırın Kaymakamı Mustafa Maslak verdi.

Törene, Belediye Başkanı Baki Tezcan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Onur Keysan, Hakim Serdar Tuna, kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement