23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezince, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yayladağı'nda evlerde kalan Suriyeli çocuklar için etkinlik düzenlendi.

23.04.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezince, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Yayladağı'nda evlerde kalan Suriyeli çocuklar için etkinlik düzenlendi.

Yayladağı Futbol Stadı'nda düzenlenen etkinlikte, sahaya balon park kuruldu. Suriyeli çocuklar, çalan şarkılar eşliğinde oyun aletlerine binip doyasıya eğlendi.

Sabahın erken saatlerinde başlayan ve gün boyu süren etkinlikte, çocuklara futbol topu, uçurtma ve pamuk şeker dağıtıldı.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Vekili Mustafa Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada,  23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla Yayladağı ilçesine geldiklerini belirtti. Doğan, "Bugün çocuklar hep birlikte doyasıya eğleniyorlar. Zaten Türk ve Suriyeli çocuklar, burada bir arada yaşıyorlar. Biz de onlarla birlikte bayram coşkusunu yaşamak istedik. Biz iki gün boyunca burada çocuklarla birlikte olacağız. Çocuklar, ensar - muhacir ilişkisini öğrensinler istiyoruz" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement