23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Siirt'in Kurtalan ve Eruh ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

23.04.2015 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Kurtalan ve Eruh ilçelerinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Kurtalan Kaymakamlığı bahçesinde Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar, Kurtalan Spor Salonu'nda devam etti.

Buradaki törene Kaymakam Mustafa İmamoğlu, Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat, Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat, daire müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Etkinlikte, protokol üyeleri tarafından, kutlamalar çerçevesinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Çeşitli gösterilerin sunulduğu tören, öğrencilerin aileleriyle birlikte halay çekmelerinin ardından sona erdi.

Eruh

Eruh İlçe Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan tören, hava muhalefeti nedeniyle Eruh Kapalı Spor Salonu'nda devam etti.

Törene katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çiftçi, burada yaptığı konuşmasında, bayram dolayısıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Çiftçi, çocuklara, manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, evrensel insan değerleri tam olarak algılamış, kendine güvenen bireyler olarak yetiştikleri müddetçe, ülkeyi ve insanlık adına büyük bir kazanım olacaklarını söyledi.

Çeşitli gösterilerin yapıldığı etkinlikte, farklı alanlarda yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Törene, Kaymakam Murtaza Dayanç, Garnizon Komutan Binbaşı Adnan Karakuş, Belediye Başkan vekili Abdulaziz Dayan, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement