Engelli Çocuklar ile Aileleri Bursaspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Engelli Çocuklar ile Aileleri Bursaspor'u Ziyaret Etti

Bursaspor kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "engelli çocuklar" ve aileleri ile bir araya geldi.

23.04.2015 21:25  Güncelleme: 22:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa spor kulübü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "özel çocuklar" ve aileleri ile bir araya geldi.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Bursaspor'un Özlüce Tesisleri'nde, Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Engelli Hizmetleri Birimi, Türk Anneler Derneği ve Bursa Büyükşehir Belediyespor'un organize ettiği 23 Nisan Etkinlikleri kapsamında Bedensel engelli çocuklar ve aileleri Bursasporlu futbolcular ile bir araya geldi.

Ziyarete gelen çocuklar ve aileleri Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktör Şenol Güneş ve futbolcuların Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Başkan Bölükbaşı, kendilerini bu özel günde ziyaret ettikleri için gelenlere teşekkür ederek, teknik heyet ve futbolcular ile birlikte çocuklara, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan spor malzemeleri ve Bursaspor formalarını hediye etti.

Etkinlik ardından özel çocuklar Teknik Direktör Güneş ve futbolcularından imza alarak hatıra fotoğrafı çektirdi. Ardından Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Engelli Hizmetleri Birimi Sorumlusu Evrim İnsel ve Türk Anneler Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hale Sivrioğlu Teknik Direktör Şenol Güneş'e çiçek takdim ederek başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Engelli Çocuklar ile Aileleri Bursaspor'u Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement