23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

22.04.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Çimen, mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 96. kuruluş yıl dönümünü, Türkiye'nin ve dünyanın tüm çocuklarının Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladığını belirtti.

Türkiye tarihinde 23 Nisan'ın çok önemli bir gün olduğunu vurgulayan Çimen, "23 Nisan 1920, sadece Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılış tarihi değil, aynı zamanda demokrasimizin ve cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı gündür. 23 Nisan 1920'de Ankara'da toplanan Büyük Millet Meclisi, İstiklal Savaşı'nı yürütüp zaferle sonuçlandırdı. 23 Nisan ile milletimiz, siyasi rejimin asli ve tayin edici aktörü haline geldi." dedi.

Çimen, 23 Nisan 1920'nin aynı zamanda bir dönüm noktası olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi, 96 yıldır ilk günkü heyecan ve coşkuyla başta çocuklar ve gençler olmak üzere tüm vatandaşlarımızı barış ve refaha kavuşturmak, onlara daha parlak bir gelecek hazırlamak için büyük kararlılıkla çalışmaktadır. Dünyada çocuklara armağan edilmiş ilk ve tek bayram olan bu günde kalplerindeki masumiyeti gözlerindeki ışıkla bugünümüzü ve yarınımızı aydınlatan çocuklarımızın sağlıklı bir aile ve toplum yapısı içinde büyümelerini temenni ediyorum. Tüm dünya çocuklarının 'Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement