23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

AMASYA(AA) - Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul öğrencisi Berkay Okur'a bıraktı.

22.04.2016 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AMASYA(AA) - Taşova Kaymakamı Kudret Kurnaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ilkokul öğrencisi Berkay Okur'a bıraktı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliği kapsamında bir gurup ilkokul öğrencisi ve öğretmenleri Kurnaz'ı makamında ziyaret etti.

Kurnaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin temel taşını oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin kuruluşunun 96. yıldönümünde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını milletçe birlik ve beraberlik içinde kutlamanın gurur, mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Çocuklara daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamanın, herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkün olacağını ifade eden Kurnaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bunun için, çağın bilim ve teknolojisinin temeli olan eğitim kurumlarımızın sayısını arttırmak, çağın bilim ve teknolojisiyle donatmak, eğitim ve öğretimin kalitesini yükseltmek, çocuklarımızı çok iyi şekilde geleceğe hazırlamak zorundayız. Sizlere düşen görev; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmak, bilime ve gelişen teknolojilere açık, okuyan, sorgulayan, araştıran ve bunlarla birlikte düşünen ve düşündüklerini düzgün bir şekilde ifade edebilen, dürüst, çalışkan ve başarılı fertler olmaktır. Bu görevi en güzel şekilde yapacağınıza ve bu mirasa en güzel şekilde sahip çıkacağınıza olan inancımız tamdır."

Kaymakam Kurnaz, kendisine çiçek sunan öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement