23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Hanönü Kaymakamı İbrahim Şenkon, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklarını öğrencilere devretti.

22.04.2016 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Hanönü Kaymakamı İbrahim Şenkon, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuklarını öğrencilere devretti.

Öğrencileri kapıda karşılayan belediye başkanı Şahin, koltuğunu Fevzi Paşa İlkokulu öğrencisi Yasemin Genç'e bıraktı.

Belediye başkanı koltuğuna oturan Genç, yetkililerden okullarda ve ilçenin genelinde daha fazla yeşil alan oluşturulmasını istedi.

Başkan Şahin de, öğrencilerin taleplerinin kendileri için çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünya çocuklarının katılımıyla kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı olma özelliği taşıdığına işaret eden Şahin, "Çocuklarımıza daha güzel, daha yaşanabilir bir ülke ve dünya bırakmak, onları geleceğe hazırlamak herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi ile mümkündür. Çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, aydınlık bakış açısına sahip, kendine güvenen, yeniliklere açık, demokrasiyi ve çağdaş yaşamı özümsemiş bireyler olarak yetiştirilmeleri temel amacımız olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım." diye konuştu.

Hanönü Kaymakamı İbrahim Şenkon da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu Şehit Faruk Karagöz Yatılı Bölge Okulu 5. sınıf öğrencisi Muhammet Yılmaz'a bıraktı.

Kaymakamlık koltuğuna oturan Karagöz, bazı kurumları arayarak istek ve taleplerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Şenkon ise çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement