23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şehit Astsubay Halis Kırımlı İlkokulu öğrencisi Hatice Toy'a devretti.

22.04.2016 18:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akşehir Kaymakamı Yalçın Sezgin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla makamını Şehit Astsubay Halis Kırımlı İlkokulu öğrencisi Hatice Toy'a devretti.

Temsili olarak Akşehir Kaymakamlığı görevinin Hatice Toy'a devredildiği ziyarette öğrenciler hem Kaymakam Yalçın Sezgin'e hem de temsili Kaymakam Hatice Toy'a çeşitli sorular sordu.

Sezgin, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Öğrencilere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün armağanı olan bu bayramın kıymetini bilmelerini anlatan Sezgin, şöyle devam etti:

"Bugünün küçükleri olan sizler yarının büyükleri olarak ülke yönetimini devralacaksınız. Bugün temsili olan bu devir yarın gerçek olacak. Siz bu koltuklara oturmanın ötesinde de hedefler seçin. Bu koltuklara otururken de koltuklardan güç almayın ona güç verin. Ama asıl hedefiniz ülkemizi çağdaş dünyada daha iyi yerlere getirecek hedefleriniz olsun. Bilimde, sanatta, kültürde, sporda büyük işlerin hayalini kurun. Hedefiniz mesela Nobel olsun. Geçtiğimiz aylarda Nobel Kimya ödülü alan Aziz Sancar gibi işler yapın."

Öte yandan, Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya da makamını, Şehit Uzman Çavuş Ramazan Sağ İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ayşe Karagöz'e devretti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement