23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Afşin'de 4. sınıf öğrencisi 3 çocuk Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in, koltuğuna oturarak temsili belediye başkanı oldu.

22.04.2016 18:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afşin'de 4. sınıf öğrencisi 3 çocuk Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven'in, koltuğuna oturarak temsili belediye başkanı oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, etkinlikleri çerçevesinde Afşin Belediye Başkanlığı makamına gelen Afşinbey İlköğretim Okulu 4. Sınıf öğrencileri Muhammet Kazım Turan, Şamil Eren Ayhan ve Betül Gönen sırası ile başkanlık koltuğuna oturdu.

Kısa süreli olarak belediye başkanlığı koltuğuna oturan öğrenciler ilk olarak kendi okulları için çevre düzenlemesi talebinde bulundu.

Daha sonra park, yol ve oyun alanlarının çoğaltılması ve temizlik konusunda çevreci bir başkan olarak Afşin'e hizmet etmek istediklerini ifade ettiler.

Gençlerin fikirlerine önem verilmesi gerektiğini belirten Güven de şunları kaydetti:

"Gençlerimizin fikirleri bizim için altın değerindedir. Önerilen projelerini, isteklerini ve taleplerini değerlendirip, imkanlarımız dahilinde en kısa sürede hayata geçirerek genç başkanımızın talimatlarını yerine getireceğiz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement