23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Singapur Havayolları yolcularını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında pilot ve hostes kıyafeti giyen çocuklar uğurladı.

23.04.2016 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Singapur Havayolları yolcularını 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında pilot ve hostes kıyafeti giyen çocuklar uğurladı.

Atatürk Havalimanı'ndan Singapur'a uçacak yolcuların uçuş öncesi işlemleri, kontuarda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla pilot ve hostes kıyafeti giyen çocuklar tarafından gerçekleştirildi. Minik pilot ve yerel hostes kıyafetleri yolcuların dikkatini çekerken çocuklar için özel olarak hazırlanan dilek ağacına isteyen çocuklar dileklerini astı.

Singapur Havayolları yöneticisi Lım Chuan Kaı, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin çocuklara armağan ettiği bu bayramın kendileri ve çalışanları içinde ayrı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Kaı, "Biz de yolcularımıza, çalışanlarımıza ve çocuklarına böyle bir sürpriz hazırlayalım istedik. Dünya çocuklar hayal ettikçe güzelleşir, hep birlikte hayallerimizin peşinde koşacağımız nice güzel bayramlar olsun" diye konuştu.

5,5 yaşındaki pilot Deniz Alkan ise yolculara yardımcı olduğunu belirterek "Pilot olmak uçaklarla ilgili bir çok şey bilen insanlar demek. Eğlendim. Çok mutlu olduk" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement