23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika
Güncel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) öğrencilerinden oluşan bir grup genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı köydeki çocuklarla kutladı.

23.04.2016 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesinde (DPÜ) öğrencilerinden oluşan bir grup genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı köydeki çocuklarla kutladı.

DPÜ Yazarlar ve Şairler Topluluğu ve Çocukoloji Topluluğu üyeleri, "Bir Kitap Bin Hayal Projesi" kapsamında Aslanapa ilçesine bağlı Tokul Köyü İlkokulundaki öğrencilerle 23 Nisan'ı kutladı.

Yazarlar ve Şairler Topluluğu kurucusu Süleyman Çağlar, köyde yaşayan çocuklara unutamayacakları bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

Topluluk olarak sosyal sorumluluk projelerini önemsediklerini belirten Çağlar, şunları kaydetti:

"Çocukların güldüğü, oynadığı, hayal ettiği, mutlu olduğu bir dünya istiyoruz. Bizler de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklarla, çocuk olarak kutlamak için bu gün Aslanapa Tokul Köyü Tokul İlkokulunda geldik. Çocuklarla eğlenerek hafızalarda güzel bir anı bıraktık. Onların mutluluğunu görmek, yaptığımız etkinliklerin ne kadar yerinde olduğunu bizlere bir kere daha gösterdi. Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına ve sponsor firmamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Çeşitli yarışmaların da yapıldığı etkinlikte çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement