23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94.yılı tüm yurtta olduğu gibi Sakarya’da da törenlerle kutlanacak.

21.04.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94.yılı tüm yurtta olduğu gibi Sakarya'da da törenlerle kutlanacak.

23 Nisan Çarşamba sabahı saat 9'da öğrencilerin makam ziyaretleriyle başlayacak kutlama programında ilk tören saat 9.45'te Atatürk Anıtı'nda yapılacak. Sakarya İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı başkanlığında eğitim camiası Atatürk Anıtı'na çelenk koyacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama ve gösteri programı saat 10'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayacak kutlamalarda, İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz Sandıkçı günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yapacak. Öğrenci adına konuşma ve şiir okunmasının ardından program gösteriler bölümüyle devam edecek.

23 Nisan kutlamaları kapsamında her yıl düzenlenen Egemenlik Haftası Bilgi Yarışması finali Saat 14.00'de Evren TV stüdyolarında yapılacak. 17 Ağustos, Özel Teksen, Üzeyir Garih ve TOKİ Ortaokulu öğrencilerinin mücadele vereceği final yarışması Evren TV'den de canlı olarak yayınlanacak. Egemenlik Haftası kapsamında ilkokul ve ortaokullar arasında düzenlenen "23 Nisan Benim Bayramım ve 23 Nisan Müjdesi" konulu Resim-Şiir-Kompozisyon Yarışmasının ödül töreni Saat 16.00'da Ada AVM önünde yapılacak. Egemenlik Haftası etkinlikleri kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından bu yıl 10.su düzenlenen Uluslararası Halk Oyunları Yarışması ve Gösterileri Saat 19.30'da Atatürk Spor Salonu'nda yapılacak. Yarışmaya; Azerbaycan, Arnavutluk, Bulgaristan, Bosna Hersek, Estonya, Endonezya, Romanya, Tataristan, Ukrayna ve Türkiye'den ekipler katılacak.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile belediyeler, okullar ve çeşitli kurumların düzenlediği bayram etkinlikleri hafta boyunca devam edecek. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement