23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri... - Son Dakika
Yerel

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri...

Batman’da organizatörlüğünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yenimahalle İlkokulu'nun yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı satranç turnuvası sona erdi.

13.04.2014 12:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'da organizatörlüğünü Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yenimahalle İlkokulu'nun yaptığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı satranç turnuvası sona erdi.

Batman Yenimahalle İlkokulu'nda gerçekleşen, ödül ve madalya törenine Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Yenimahalle İlkokulu Müdürü Hasan Tileği, İl Satranç Temsilcisi Mehmet Yıldız, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Batman geneli 7-8-9-10 yaş olmak üzere 8 kategoride yapılan satranç turnuvasına 220 öğrenci katıldı. Turnuva boyunca 15 satranç hakemi görev aldı. Turnuva sonunda kategorilerinde birinci gelen öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, ikinci gelen öğrencilere ödüllerini İl Satranç Temsilcisi Mehmet Yıldız ve üçüncü gelen öğrencilere madalya ve ödüllerini Yenimahalle İlkokulu Müdürü Hasan Tileği verdi. Ödül törenine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, "Okul müdürümüze ve tüm öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bize böyle güzel bir organizasyon yapılabileceğini göstermiş oldular. Bu gün özel bir gün, önümüzdeki süreçte velilerimizle birlikte okullarımızda daha güzel etkinliklere imza atacağız. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi, göstermiş oldukları başarı ve centilmenlikten dolayı kutluyorum, hepsinin gözlerinden öpüyorum" dedi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı satranç turnuvası toplu hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Satranç Turnuvasında Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement