23'üncü Ayvalık Engelliler Şenliği" - Son Dakika
Güncel

23'üncü Ayvalık Engelliler Şenliği"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelliler Şenliğine katılan engellilere ait detaylar- Şenlik kortej yürüyüşüne ait detaylar "23'üncü Ayvalık Engelliler Şenliği" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen "Ayvalık Engelliler Şenliği", kortej yürüyüşüyle başladı.

01.10.2015 22:18  Güncelleme: 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engelliler Şenliğine katılan engellilere ait detaylar- Şenlik kortej yürüyüşüne ait detaylar "23'üncü Ayvalık Engelliler Şenliği" Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Sakatlar Konfederasyonu ve Ayvalık Belediyesi tarafından bu yıl 23'üncüsü düzenlenen "Ayvalık Engelliler Şenliği", kortej yürüyüşüyle başladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, yürüyüşün ardından düzenlenen törende yaptığı konuşmada, engelliler için TBMM'de çalışmalar yaptıklarını söyledi.Engellilerin sorunları kendi sorunları olarak gördüğünü dile getiren Akkaya, "Engellilerin sorunu sadece ailelerin değil, hepimizin, insanlığın sorunudur. Bu yüzden de engelliliğin siyaset malzemesi yapılmaması gerekir. TBMM'de temsil edilen tüm partiler, engelliler için iş birliği yapmalıdır" dedi.Konfederasyonun Genel Başkanı Yusuf Çelebi de etkinliğe ülkenin dört bir yanından katılım sağlandığını ifade etti.Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer ise şenliğe bu yıl yaklaşık bin 500 engellinin katıldığını bildirdi.Paneller, kültür ve müzik etkinliklerine yer verilecek şenlik, 4 Ekim'de sona erecek.

23\'üncü Ayvalık Engelliler Şenliği"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23'üncü Ayvalık Engelliler Şenliği' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    14:42 Konya'da tıra çarpan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Konya Aksaray Kara yolunda meydana gelen kazada, tıra çarpan motosiklet sürücüsü Yasin Konukçu hayatını kaybetti. Kaza sonucunda motosiklet sürücüsü savrulurken, tır sürücüsü durumu bildirdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemelerin ardından motosiklet sürücüsünün cansız bedeni Konya Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. Tır sürücüsü gözaltına alınırken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

  • NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor
    14:42 NEVÜ, Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yapıyor

    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 'Salon Futbolu Bölgesel Lig Müsabakaları'na ev sahipliği yapıyor. Müsabakalarda NEVÜ, Mersin Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Erkek Futsal Takımları karşılaşacak. Ayrıca NEVÜ, Mersin Üniversitesi ve Ordu Üniversitesi Kadın Futsal Takımları ile de mücadele edecek.


Advertisement