23 Yıllık Kan Davası Sona Erdi - Son Dakika
Güncel

23 Yıllık Kan Davası Sona Erdi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, 23 yıldır aralarında kan davası olan iki aile, kanaat önderlerinin girişimiyle barıştı.

16.04.2016 17:29  Güncelleme: 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaklaşık 23 yıl önce, ilçeye 45 kilometre uzaklıktaki Karabahçe Mahallesi'nde akraba iki aile arasında yaşanan kavgada Nusret Güngörmez'in hayatını kaybetmesiyle başlayan kan davası, kanaat önderlerinin çabalarıyla sona erdi.

DUALAR EŞLİĞİNDE BİRBİRİYLE TOKALAŞARAK BARIŞTILAR

Siverek- Şanlıurfa karayolu üzerindeki dinlenme tesislerinde düzenlenen barış yemeğinde, iki ailenin üyeleri, dualar eşliğinde birbirleriyle tokalaşarak barıştı.

YEMEĞE SİVEREK BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI DA KATILDI

Yemeğe, Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş ile iki ailenin bağlı olduğu Türkan ve Kuran aşiretlerinin mensupları katıldı.

"EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM"

Belediye Başkan Yardımcısı Karakaş, barışın ve kardeşliğin güzel bir duygu olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

23 Yıllık Kan Davası Sona Erdi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 23 Yıllık Kan Davası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Urfalı: Yorumların hepsini okudum da hangisine cevap vereyim bilemedim kimi giyimi kimi doğuyu kimi sivereği eleştirmiş arkadaşlara bir önerim var önce kendinize sonra yaşadığınız memlekete daha da sonra giyim kuşamınıza bakın hakketten bu bölgeden bu insanlardan üstün olduğunuzu düşünüyorsanız zaten bişey demeye gerek kalmamış lafın bittiği yerdeyiz demekki saygılar 32 15 Yanıtla Suruclu: Kardes haklisin bunlara diyecek laf yok ancak kilavye de adamlik yaparlar 5 0
  • adam: Yamyamlar..kökleri kuruyasacılar..urfalılar 7 31 Yanıtla Urfali ruh adam: Senin kökün kurusun pislik hatayli 6 2 siverekli: sen adammısınlan 0 0
  • kaan: birlik beraberlik zamni.zerduslara.pkk itlerine karsi savaşın 15 11 Yanıtla
  • TİM07: Rezillik....şu devirde kan davası....barışma...laf mı şimdi... 3 20 Yanıtla Suruclu: Cok yazik ya aciyorum sizin gibilere diyecek laf bile bulamiyom 2 0
  • NHT: Siverek halkına bu yakışır Helal olsun iL olmayı Hak etti 9 10 Yanıtla
  • NHT: Helal olsun Siverek halkına bu yakışır Siverek iL olmayı şimdi Hak etti 5 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement