24. Kalite Kongresi" - Son Dakika
Güncel

24. Kalite Kongresi"

24. Kalite Kongresi, "2015 Türkiye Mükemmellik Ödülleri"nin takdimiyle sona erdi.

18.11.2015 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

24. Kalite Kongresi, "2015 Türkiye Mükemmellik Ödülleri"nin takdimiyle sona erdi.

TÜSİAD ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Doğan, TÜSİAD ile çıktıkları yolculukta Türkiye'ye ve her biri ekonominin önemli birer mihenk taşı olan kurum ve kuruluşlara kattıkları değerin, her geçen yıl katlanarak büyüdüğünü söyledi.

Doğan, 23. yılını dolduran organizasyonun, kurumların sürdürülebilir büyümesinde, stratejik planlama süreçlerinde ve verimli iş modelleri oluşturmalarında etkin rol oynadığını belirterek, şöyle konuştu:

"KalDer olarak yolculuğumuz her zaman mükemmelliğe doğru. Cumhuriyetimizin 100. yılında sürdürülebilir kalkınma yaklaşımı çerçevesinde, ülkemizi, çağdaş yaşam düzeyine ulaştırmak amacıyla, Türkiye'nin tüm bölgelerinde mükemmellik kültürünü içselleştirmiş, rekabetçi kurum ve kuruluşlar yaratılmasına katkıda bulunmak, yolculuğumuzun kilometre taşlarından biridir. Varlığımızı sürdürebildiğimiz sürece ülkemizin yaşam ve refah seviyesini daha da yükseltmek için yol katedeceğiz."

Törende, jüri tarafından yapılan değerlendirmede küçük ve orta ölçekli işletmeler kategorisinde finale kalan Damla Su Sapanca Fabrikası, küçük ve orta ölçek kamu yönetimi ve toplum hizmetleri kategorisinde finale kalan Antalya Muratpaşa Sabiha Gökçen Anaokulu ve büyük ölçek kamu yönetimi ve toplum hizmetleri kategorisinde yarışa katılan İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"ne layık görüldü. İGDAŞ İstanbul Gaz Dağıtım AŞ'ye ise "Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü" verildi.

İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, ödülü alırken yaptığı konuşmada, "Sabırla, kararlılıkla  arkamızda duran, bize destek veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş'a, bu heyecanı bütün kurumumuzda yaşatan başta şoförlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim. İstanbullu yolcularımızı daha güvenli, daha konforlu taşımaya devam edeceğiz" dedi.

Toplam 27 firmanın da "Mükemmellilikte Kararlılık ve Mükemmellilikte Yetkinlik Belgesi" aldığı ödül töreni, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 24. Kalite Kongresi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement