24 Kasım'da 24 Duygu - Son Dakika
Yerel

24 Kasım'da 24 Duygu

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Okul Sosyal Hizmet Birimi, Öğretmenler Günü’nü anlamlı bir etkinlikle kutladı.

28.11.2015 12:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Okul Sosyal Hizmet Birimi, Öğretmenler Günü'nü anlamlı bir etkinlikle kutladı.

Daha önce uygulanan ankete göre Türkçe - Edebiyat alanında ilgisi ve yatkınlığı olan çocukları belirleyen Birim, öğretmenlerin herkesin hayatındaki öneminden hareketle, çocuklardan öğretmenleriyle ilgili duygularını yansıtacakları yazılı ve görsel çalışmalar yapmasını istedi. Bu planlanma doğrultusunda pilot okul Hüseyin Güllüoğlu Ortaokulu Türkçe zümresi işbirliğiyle "24 Kasım 24 Duygu" çalışması yapıldı. Çocukların öğretmenleri ile ilgili duygularını samimi bir şekilde ifade ettikleri bu çalışmada her bir duygu bir afiş haline getirilerek okulda sergilendi.

"24 Kasım 24 Duygu" çalışmasıyla çocuklar öğretmenleriyle ilgili duygularını yansıtma olanağı buldu. Okul aile birliğinin heyecanı ve çabasıyla etkinlik çok eğlenceli geçerken, öğretmenler günü organizasyonu okulda düzenlenen kutlama faaliyetiyle son buldu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 24 Kasım'da 24 Duygu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement