24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

22.11.2014 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabük Valisi Orhan Alimoğlu ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Alimoğlu, mesajında, eğitim ve  öğretimin bir ülkenin kalkınması için en önemli unsurların başında geldiğini belirtti.

Musaır medeniyetler seviyesine erişebilmenin, okumaktan geçtiğini vurgulayan Alimoğlu, mesajında şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimiz çocuklarımızı bilgi ve beceri ile topluma yararlı nesiller olarak yetiştiren fedakar insanlardır. Öğretmen de etrafına faydalı olan, ışık saçabilen aydın kişidir.  Bir ülkenin gelişip, kalkınması, öğretmenlerimizin çalışmasına bağlıdır. Bu ülkeyi güçlü yapan eğitimdir. Öğretmenlik, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın ve ağır bir sorumluluk gerektiren dünyanın en kutsal mesleğidir."

Uysal ise mesajında, tüm öğretmenlerin gününü kutlayarak, "Ülkemizi bugünlere getiren, muasır medeniyetin üstüne çıkaracak, dünyanın en aydın, en müreffeh toplumu yapacak, yarınlarımızı emanet edeceğimiz geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi nitelikli insanlar olarak yetiştirmek görevini büyük fedakarlıklarla yerine getiren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement