24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

AK Parti Bilecik Milletvekili Poyraz, mesaj yayımladı.

23.11.2014 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bilecik Milletvekili Fahrettin Poyraz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Poyraz, mesajında, kültür zenginliğini ve değerini göz ardı etmeksizin evrensel bilgilerle beslenen, insana insan olduğu için değer veren ve öz güveni gelişmiş bireylerden oluşan toplumların geleceklerine güvenle baktığını kaydetti.

Ülkelerin geleceğini önemli ölçüde etkileyen eğitim sisteminin anlayış, yöntem ve uygulamalarıyla tüm yönleri ile ele alınarak değerlendirilmesi gerektiğini belirten Poyraz, şunları ifade etti:

"Eğitimin herhangi bir noktasında oluşacak aksamanın gelecekte yaşanacak sorunların kaynağı olacağı hiçbir zaman unutulmamalıdır. Bireyi küçük yaşlardan itibaren demokrasinin kazanımlarıyla tanıştıran, yüzleri geleceğe dönük öğretmenlerimiz, toplumumuza her zaman umudu aşılamış ve toplumdaki bağları güçlendirerek etik değerlerin yaşatılmasına katkıda bulunmuşlardır. Öğretmenlerimizden beklentimiz, geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimize, hayata güvenle bakmayı öğretmeleri ve onlara yaşama sevincini aşılamalarıdır. Ayrıca düşünmenin, problemleri çözmenin, bilgiyi üretmenin yalnızca insana özgü ayrıcalıklar olduğunu çocuklarımıza öğretmeleridir." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement