24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Suşehri Kaymakamı Perçi ve Belediye Başkanı Yüksel, mesaj yayımladı.

23.11.2014 14:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi, mesajında, öğretmenliğin öğreten ve öğrenen arasında güven ve sevgi ilişkisine dayanan en onurlu mesleklerden biri olduğunu belirtti.

Öğretmenlerin toplumda her zaman özel ve saygın bir konuma sahip olduklarını vurgulayan Perçi, şunları kaydetti:

"Kalkınmanın temel şartı hiç şüphesiz eğitim ve öğretimdir. Bunun içindir ki öğretmenlerimize büyük görevler düşmektedir. Onların verdikleri bilimsel, çağdaş, mesleki ve sosyal eğitimle geleceğe daha emin adımlarla ilerleyen bir toplum oluşturulacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, geçmişte olduğu gibi bugün de öğretmenlik mesleğine, onurunu ve itibarını kazandıran, tüm değerleri aynı heyecan ve bilinçle sahiplenen, başta görevi başında şehit düşmüş, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi saygıyla ve rahmetle anarken, hayatta olan tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyor ve en içten sevgilerimi sunuyorum."

Belediye Başkanı Yüksel'in mesajı

Fazlı Yüksel de Türkiye'nin çağdaş uygarlık düzeyine ulaşması ve daha ileriye giden bir ülke olması için en büyük çabayı öğretmenlerin gösterdiğini belirtti.

Öğretmenlerin, verdikleri bilimsel, çağdaş, mesleki ve sosyal eğitimle güçlü, bilgili ve gelişmelere açık bireyler yetişeceğini aktaran Yüksel, "Geleceğe daha emin adımlarla ilerleyen bir toplum oluşturulacaktır. Atatürk'ün yolunda yürümekte olan ve fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirmek amacıyla ilçemizde ve tüm Türkiye genelinde çalışan öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutlar, sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim" ifadesini kullandı. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement