24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

23.11.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yılmaz,  mesajında, baygın bir meslek olan öğretmenliğin sevgi ve fedakarlığın yol göstericiliğinde, hizmet etmenin en güzel yolu olduğunu ifade ederek, insanlık onuru ile bayraklaşan öğretmenlik mesleğinin, yılın sadece bir gününde değil her anında hatırlanması gerektiğini bildirdi.

Eğitim camiasının mensuplarının millet ve devlet hayatında yerinin kuşku götürmez bir gerçek olduğunu belirten Yılmaz, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Sahip olduklarını anlatarak, göstererek, benimseterek kuşaklara aktaran, sosyolojik sürekliliğin sağlanmasına en büyük katkıyı sağlayan yine öğretmenlerimizdir. Elleri öpülecek öğretmenlerimizin de belirgin sorunları olduğunu unutmamalıyız. Geçinme zorlukları, eğitimde araç-gereç eksikliği, okul ve derslik yetersizlikleri olduğu bilinen bir gerçektir. Gelecek nesillerin mesuliyetini içinde barındıran öğretmenlik mesleğinin, başta ekonomik olmak üzere, her anlamda hak ettiği itibarlı konuma gelmesi sorumluluk sahibi herkesin dikkat etmesi gereken bir husus olmalıdır." - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement