24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Politika

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

TBMM Başkanı Çiçek: "Milletimizin çağdaş uygarlık yolundaki en büyük güvencesi her türlü zorluğa rağmen görevini büyük bir fedakarlıkla yapan öğretmenlerimizdir"

24.11.2014 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, "Milletimizin çağdaş uygarlık yolundaki en büyük güvencesi her türlü zorluğa rağmen görevini büyük bir fedakarlıkla yapan öğretmenlerimizdir" dedi.

Çiçek, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

"Yarının büyüklerinin öğreticisi ve yol göstericisi öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum" diyen Çiçek, mesajında, şunları kaydetti:

"Öğretmenlerimize karşı taşıdığımız içten duyguları ifade etmemiz için bugün önemli bir fırsattır. Bizi biz yapan, bizi millet yapan değerleri onlar öğretmiştir. Bizler 'beşikten mezara kadar' öğrenmekle yükümlü kılınmış insanlarız. Kendimizi bilmekle başlayan öğrenme süreci, ailemizi, toplumu, ülkemizi ve dünyayı bilmeye kadar uzanmaktadır. Bu süreçte en büyük rehberlerimizden biri öğretmenlerimizdir. Vatanımızın her köşesinde 'bilinçli insan' yetiştirmek için görev yapan öğretmenlerimizin üzerimizde hakkı vardır. Bizler gibi, gelecek kuşaklar da onların tutacağı ışıkla yönünü tayin edecektir.

Tasada ve kıvançta kader birliği etmiş bir milletiz. Milletimizin çağdaş uygarlık yolundaki en büyük güvencesi her türlü zorluğa rağmen görevini büyük bir fedakarlıkla yapan öğretmenlerimizdir. Bugüne onlarla geldik, yarına onlarla gideceğiz. Milletler yarışında en önde olmak istiyoruz. Bu yarışta en büyük gücümüz, bilgili, yetenekli, birbirine saygılı, sorumluluklarının bilincinde olan gençlerimizi yetiştirecek olan öğretmenlerimizdir.

Devletimiz, onlar sayesinde yarınlarını daha güvende hissedecektir. Geri kalmışlığı ve yozlaşmayı yenmek için en büyük gücümüz olan öğretmenlerimizin yaşam standartları yükseltildiğinde, ülkemizin daha güçlü olacağına inanıyorum. Bu noktada TBMM'nin her üyesinin, onların taleplerinin farkında olduğunun bilinmesini istiyorum. Öğrettikleri her harf için minnet ve şükranlarımı sunduğum öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmen Günü'nü bir kez daha kutluyorum." - TBMM

Kaynak: AA

Son Dakika Politika 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement