Kastamonu'da Öğretmenler Günü Töreni Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'da Öğretmenler Günü Töreni Düzenlendi

Kastamonu\'da Öğretmenler Günü Töreni Düzenlendi

Kastamonu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

24.11.2014 12:46  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'da 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Merkez Ortaokulu öğrencileri tarafından halk oyunları gösterisi yapıldı.

Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde devam eden kutlama programında yaptığı konuşmada, öğretmenlerin geleceğin inşasında çok önemli görevler üstlendiğini söyledi.

Öğretmenlerin çocukların, ahlaklı, bilgili ve ülkesine yararlı bireyler olması için her türlü çabayı ortaya koyduğunu belirten Günaydın, milletleri kurtaracak kişilerin öğretmenler olduğunu ifade etti.

Programda, mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni yapılarak, emekli öğretmen ve personele hizmet şeref belgeleri verildi, resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

Törene, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Faruk Bal, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çelik,  kurum amirleri, okul idarecileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı. - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kastamonu'da Öğretmenler Günü Töreni Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement