Aydın'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Aydın'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Aydın\'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

Aydın ve ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24.11.2014 16:27  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın ve ilçelerinde 24 Kasım Öğretmenler Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kent merkezindeki tören, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Gençlik Hizmetleri ve İl Müdürü Zeynel Akın ile okul idarecilerinin Atatürk Anıtı'na çelenk sunmasının ardından İstiklal Marşı okunup saygı duruşunda bulunuldu.

Anıttaki törenin ardından bir grup öğretmen öğrencileriyle birlikte Vali Erol Ayyıldız'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, eğitime verdiği desteklerden ötürü vali Akyıldız'a teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, "Öğretmenlik mesleği, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir idealizm mesleğidir. Bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar saygın, çok özel, çok yüce bir mesleğin sahibidir öğretmenler. Öğretmenin vazifesi, gücü nispetinde erdemli toplum gayretine katkı sağlamaktır" dedi.

Germencik

Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Karaman'ın sunduğu çelenk sonrası Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi Toplantı Salonu'nda tören devam etti.

Öğretmenler günü kutlamasına Germencik Kaymakamı Ayhan Işık'ın yanı sıra daire müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Ortaklar Anadolu Öğretmen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinden oluşan Türk Halk Müziği Korosu konser verirken öğretmenler için yapılan yaş pasta kesildi.

Öğrencilerin okuduğu şiirler sonrası göreve yeni başlayan öğretmenler de ant içti.

Görev süresi dolan ve emekliye ayrılan öğretmenlere ise Kaymakam Ayhan Işık teşekkür belgesi ve çiçek vererek uğurladı.

Didim

Aydın'ın Didim ilçesinde de 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla törenle Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okundu

Törene Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, belediye başkan yardımcısı ve siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Didim'deki 24 Kasım Öğretmenler Günü töreniyle çeşitli etkinlikler yapıldı.

Bu arada Didim Belediye Başkanı  Deniz Atabay ilçedeki okulları ziyaret ederek öğretmenlerin öğretmen gününü kutladı. - Aydın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Aydın'da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement