24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Gaziantep'in İslahiye ve Nizip ilçelerinde Öğretmenler Günü etkinliklerle kutlandı.

24.11.2014 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ve Nizip ilçelerinde Öğretmenler Günü etkinliklerle kutlandı.

İslahiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Demirtaş'ın Milli Egemenlik Meydanı'ndaki Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan program, Belediye Kültür Merkezi'nde devam etti.

Demirtaş, törende, "Dert büyük, yük ağır, yol uzun, sorumluluk can yakıcıdır. 17 bin 500 öğrencimizin sorumluluğunu omuzlarımızda hissederek, aziz İslahiye halkının daha müreffeh yarınlarını inşa etmek için 892 öğretmenle 80 okulumuzda hizmet veriyoruz" dedi.

Stajyerliği sona eren öğretmenlerin yemin ettiği törende, öğrencilerden oluşan koro türküler seslendirdi.

Öte yandan İslahiye ilçesinde, öğretmenlerin bir hafta boyunca, kent merkezinde yolcu taşımacılığı yapan minibüslere ücretsiz bineceği bildirildi.

İslahiye Şehir içi Taşıma Kooperatifi Başkanı Ali Kemal Öztürk, yaptığı açıklamada, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Öztürk, "Eli öpülesi öğretmenler için ne yapılsa azdır. 24 Kasım-1 Aralık tarihlerinde şehir içi minibüslerde öğretmenlerden ücret alınmayacak" diye konuştu.

Nizip

Nizip ilçesindeki etkinlik kapsamında, Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş ve öğretmenler, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

Gündeş, Nizip Belediyesi konferans salonunda düzenlenen programda, öğretmenlik mesleğinin onurlu ve güzel bir meslek olduğunu anlattı.

Konuşmaların ardından stajyerliği biten öğretmenler yemin etti. Ayın öğretmeni ve müdürüne ödül verildi.

Ayrıca, şiir, satranç ve masa tenisi yarışmalarında dereceye giren öğretmen ve öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement