24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

24 Kasım Öğretmenler Günü

Gölbaşı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik etkinlik düzenledi.

24.11.2014 22:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gölbaşı Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla öğretmenlere yönelik etkinlik düzenledi. Etkinlikte Bedirhan Gökçe, şiirler okudu.

Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan ise kendisinin öğretmen eşi olduğunu belirterek, "Onların ne kadar fedakarca mesleklerini icra ettiklerinin yakinen şahidiyim. Zaman zaman beklide kendi işlerine ve sorumlulukları olan çocuklara fazlasıyla konsantre oldukları ve kendilerini verdikleri için bazen ihmale de uğradığımızı düşünmüyor değilim ama bu kutsal vazifenin hatırına bu noktada boynumuz kıldan ince, yapacak bir şey yok" dedi.

Gönlünden geçenin tüm öğretmenlerin her türlü sıkıntısına çözüm üretebilmek olduğunu ifade eden Aslan, "Sizlere yapacağım şey, sizlere sevgi ve saygı duymak, sizlere değer vermektir. Bu anlamda kapım her zaman sizlere açıktır. Umarım ki yaptığınız işte bir miktar daha moral ve motivasyonunuzun artması noktasında bizleri ilçe idaresi olarak katkısı olabilirse bundan da mutluluk duyabiliriz" dedi.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, bir tesiste düzenlenen etkinlikte öğretmenlerin kendileri için çok değerli olduklarını vurguladı.

Bedirhan Gökçe, şiir dinletisi öncesi AA muhabirine, artık öğretmenler gününün haftalara dönüştüğünü ifade ederek, "Eskiden sadece bir gün kutlanırken, şimdi artık bir hafta neredeyse bütün ülkede kutlanıyor. ve o bir güne sıkıştırıldığı zaman öyle bir protokol hal alıyordu ki, öğretmenler hariç herkes o günü yaşıyordu denilebilir. Şimdi o kadar güzel oldu ki, öğretmeler haftasında öğretmenlerimizde eğleniyor" diye konuştu.

Gecede Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı birbirlerine çiçek ve plaket takdim etti.

Daha önce görev yapmış olan Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Tuncer'e Gölbaşı'nda görev yaptığı süre içerisinde ki hizmetlerinden dolayı plaket ve çiçek takdim edildi.

Öğretmenler kendilerine özel düzenlenen bu geceden dolayı Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'a teşekkür etti. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement