24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika
Yerel

24 Kasım Öğretmenler Günü

Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, "Dünya ile yürüyen, gelişmeleri yakından takip ederek bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan ve bilgiyi yayan gençleri topluma kazandırdıkça, Türkiye Cumhuriyeti, sadece bu yüzyıla değil, önümüzdeki asırlara da damgasını vurabilecek güce ulaşacaktır" dedi.

23.11.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, "Dünya ile yürüyen, gelişmeleri yakından takip ederek bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan ve bilgiyi yayan gençleri topluma kazandırdıkça, Türkiye Cumhuriyeti, sadece bu yüzyıla değil, önümüzdeki asırlara da damgasını vurabilecek güce ulaşacaktır" dedi.

Gülay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, çocukları ve gençleri milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlere bağlı, vatanına sahip çıkma bilinci ile donanmış çağdaş bireyler olarak yetiştirmenin, öğretmenlerin asli görevlerinden olduğunu kaydetti.

Türkiye Cumhuriyeti'nin, eğitim seferberliğinin öncüleri olan öğretmenler sayesinde muasır medeniyetler seviyesine yükselme yolunda emin adımlarla ilerlediğini vurgulayan Gülay, açıklamasında, "Dünya ile yürüyen, gelişmeleri yakından takip ederek bilgiye ulaşan, bilgiyi kullanan ve bilgiyi yayan gençleri topluma kazandırdıkça, Türkiye Cumhuriyeti, sadece bu yüzyıla değil, önümüzdeki asırlara da damgasını vurabilecek güce ulaşacaktır" ifadesini kullandı.

Osman Nuri Gülay, görevleri başında şehit düşen ve hayatını kaybeden, ebediyete intikal eden tüm öğretmenleri minnet ve rahmetle andığını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 24 Kasım Öğretmenler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement